Petsdam katten-krabhuis

 

Per stuk
€ 45.00
Voorraad
Aan
Voorraad
Aan

Kattenhuis met Krabkarton 'Het Dorpshuisje'

Een super duurzaam en knus katten krabhuis, miauw!

√ Alles-in-1: spelen, krabben en slapen!
√ Staat gegarandeerd mooi in jouw interieur
√ Duurzaam product, voor de bewuste koper

Dit kattenhuis met krabkartonnen bodem is speciaal ontwikkeld voor kleinere huishoudens. Gemaakt van super sterk en duurzaam materiaal. Een stijlvol en leuk kattenhuis dat past in ieder interieur!

Afmetingen & materiaal:

Maat: H65 cm x L34 cm x D45 cm.
Kwaliteit: dit robuuste huis is gemaakt van 95% gerecycled HDK (Hoge Dichtheid Karton). Dit is niet zomaar karton, maar extra dik en supersterk. Dus ook al springt je kat op het dak, het blijft staan als een huis!

Krabben, spelen & slapen:

Krabben: de bodem van het huis is van sterk krabkarton gemaakt, katten zijn er gek op! De inhoud van deze bodem is omkeerbaar, dus 2 keer zo lang krabplezier. Op deze manier gebruiken ze de bank van hun baasje niet als krabpaal…
Spelen/jagen: het is niet alleen duurzaam en stijlvol maar je kat kan er ook heel goed in spelen! Zeker als baasjes een speeltje langs de ramen bewegen.
Slapen: op het krabkarton kan ook heerlijk geslapen worden. Karton heeft een isolerende werking, heel aangenaam voor een dutje.

Montage & Design:

Simpele montage: verwijder simpelweg de folie van het dubbelzijdig plakband en plak de onderdelen aan elkaar. Kind (of kitten) kan de was doen!
Design: deze eyecatcher past in elk interieur. Een stukje geschiedenis in je kamer: de klokgevel van dit dorpshuisje werd gebouwd tussen 1660 tot 1790. Miauw!
Productie: in Nederland.