Dierenhandel Exotica is een dierenwinkel anno 1935 waar u terecht kunt voor al uw huisdieren en hun voeders en benodigdheden. dus ook voor (dwerg)konijntjes, cavia`s, (Dwerg)hamster, vogels, honden en katten,aquaria en terraria, etc.....

Wij, Marjolein en Ron zijn sinds 2016 de eigenaren en al betrokken in Dierenhandel Exotica vanaf 1995. Daarnaast hebben we beiden nog in een aantal andere dierenwinkels en een dierentuin ervaring op gedaan. Uiteraard ontbreekt het bij ons thuis ook niet aan huisdieren; Frodo de grote rode kater en een vijver met diverse vissen waar we veel plezier aan beleven. 

De liefde voor dieren zit er bij ons allebei dan ook al van jongs af aan in en zo hebben we elkaar ook ontmoet, beiden hebben we dezelfde opleiding dierverzorging gedaan, hier hebben we elkaar ontmoet en sloeg de vonk over. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, getrouwd, 2 bijna volwassen kinderen en nu zijn we dus samen actief in de winkel, marjolein neemt de administratie voor haar rekening en Ron doet de inkoop van o.a. alle dieren waarvoor hij dan ook regelmatig op pad is. Daarnaast staan we natuurlijk ook vaak in de winkel waar we samen met onze collega's zorg dragen voor de dieren in de winkel en u zo eerlijk en goed mogelijk adviseren en helpen bij de aankoop, verzorging en voeding van uw huisdieren en alles wat daarbij komt kijken.

Service en scherpe prijzen staat daarbij bij ons voorop, we helpen u graag!