Juwel HeliaLux Spectrum

 

100cm
Per stuk
€ 229.50
smart control
Per stuk
€ 129.50
Voorraad
Aan
Voorraad
Aan

op bestelling leverbaar!!

HeliaLux Spectrum

De HeliaLux Spectrum is een hoog presterende LED-inzetlamp voor uw JUWEL Aquarium De modernste, speciaal ontwikkelde SMD-LEDs met maximaal vermogen zorgen voor optimale plantengroei, briljante kleuren en bevorderen de vitaliteit van uw onderwaterwereld.

De HeliaLux Spectrum is een hoog presterende LED-inzetlamp met het volledige spectrum. De modernste, speciaal ontwikkelde SMD-LEDs garanderen een maximaal rendement van uw lamp. Dat zorgt voor optimale plantengroei, maar bespaart tegelijkertijd ca. 50% energie. Witte LEDs zorgen voor een briljante verlichting van uw aquarium. Rode, blauwe en groene LEDs zorgen juist voor intensieve kleuren en een maximaal contrast in uw onderwaterwereld. De perfect op elkaar afgestemde diversiteit aan kleuren bevordert de vitaliteit van uw vissen en zorgt voor een optimale plantengroei.
Samen met HeliaLux SmartControl kennen de vormgeving en de besturing geen grenzen.

Beschikbare maten:

HeliaLux Spectrum 550 27 Watt
HeliaLux Spectrum 600 29 Watt
HeliaLux Spectrum 700 32 Watt
HeliaLux Spectrum 800 32 Watt
HeliaLux Spectrum 920 40 Watt
HeliaLux Spectrum 1000 48 Watt
HeliaLux Spectrum 1200 60 Watt
HeliaLux Spectrum 1500 60 Watt

HeliaLux SmartControl

Met de HeliaLux SmartControl programmeert en bestuurt u uw HeliaLux inzetlampen handig via wifi, het maakt niet uit of het met een smartphone is, tablet of pc.

Beheer uw individuele dagverloop handig met de interface op uw internetbrowser. U bestuurt de HeliaLux inzetlamp via wifi.

Met de controller kunt u de lichtcondities in uw aquarium op uw behoeftes aanpassen. Behalve zonsop- en ondergang kunt u heel handig wel 16 verlichtingsfases per dag individueel programmeren. Leg snel en simpel afhankelijk van het moment van de dag de sfeer in uw aquarium vast en zorg met dit kleureffect voor een unieke sfeer in uw onderwaterwereld.
De vrij instelbare kleurkanalen maken ook de gerichte, individuele maanverlichting mogelijk.
Dankzij een stabiele wifi-verbinding bestuurt en programmeert u de HeliaLux SmartControl handig met uw smartphone, tablet of pc.

Dankzij de passende HeliaLux splitter kunt u maximaal twee HeliaLux LED’s of twee HeliaLux spectrumlampen tegelijkertijd met uw HeliaLux SmartControl besturen.