Go walk Reflecterend "rainbow"

 

lijn 120cm
€ 17.95
band small
€ 15.95
band med
€ 17.25
band large
€ 18.50
Voorraad
Aan
Voorraad
Aan

Go Walk Hondenriem Reflecterend Regenboog 120x2,5 cm
Kijk hoe deze hondenriem alle kleuren van de regenboog krijgt wanneer er licht op schijnt. De riem lijkt zwart te zijn, totdat het donker is en er licht op schijnt! Door de kleuren vallen jij en jouw hond zeker op en kunnen jullie veilig over straat in het donker.

Het handvat van de hondenriem is gevoerd met neopreen waardoor de riem makkelijk in jouw hand ligt. Met de musketonhaak bevestig je de riem makkelijk en snel aan de halsband van jouw hond.

Combineer de riem met een van de bijpassende halsbanden voor de beste zichtbaarheid.

De halsband heeft een handige kliksluiting waardoor je de halsband snel en makkelijk om en weer af kunt doen en waar ook nog eens een multicolour Ledlicht in verwerkt is. Door de kleuren en het licht valt jouw hond zeker op en kan hij veilig over straat in het donker. De halsband is voorzien van trekbeveiliging. Dit houdt in dat de ring waar de hondenriem aan bevestigd wordt direct naast de sluiting zit. Wanneer de hond aan de riem trekt, wordt er geen druk door de sluiting uitgeoefend op het strottenhoofd. Dit zorgt er tijdens een lange wandeling en andere sportieve activiteiten voor dat er niet te veel druk op de keel van jouw hond komt.